La nostra empresa

Maya Systems és una empresa amb més de 10 anys d’experiència en el sector de la informàtica, realitza tasques d’assessoria i consultoria, manteniment informàtic a empreses i venda i reparació d’equips informàtics.

Disposem d’un equip tècnic, qualificat i certificat al seu servei de manteniment informàtic, per garantir les solucions més adequades a les necessitats de la seva empresa.

Els nostres serveis durant tants anys han aportat fiabilitat, seguretat, eficiència i millora als nostres clients, són la nostra millor carta de presentació.

Maya Systems està en constant evolució, busquem en la innovació i l’estudi la nostra eina per trobar i adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients.

És d’agrair als nostres clients la confiança dipositada en nosaltres que ens ajuda a créixer i a millorar dia a dia en els nostres serveis.

Assessorament
Resultats
Efectivitat
Experiència
Compromís
Maya Systems | 10 anys Manteniment Informàtic

MAYA SYSTEMS
MANTENIMENT INFORMÀTIC XARXES WI-FI SERVIDORS INTERNET CLOUD DOMINIS BACKUPS SAI HOSTINGS PROJECTES INTEGRALS A3 XARXES I SISTEMES RACK SAT SEGURETAT FIREWALL VIRTUALITZACIO HYPER-V VPN AZURE OFFICE 365 PROFESSIONALITAT REPARACIÓ I VENDA PCs LAPTOPS NAS PRINTERS ASSISTÈNCIA TÈCNICA AL TEU NEGOCI CONSULTORIA KASPERSKY SECURITY LAB ACRONIS ASSESSORAMENT UBIQUITI UNIFI INFRAESTRUCTURES WOLTERS KLUWERS QNAP ASSISTÈNCIA REMOTA MICROSOFT ERP MONITORING MAYA SYSTEMS


Contem amb les millors marques ...

Maya Systems | contem amb les millors marques