Contacte

Si té una idea o projecte i necessita un equip informàtic per a que li doni les solucions necessàries compti amb nosaltres, podem ajudar-li, ompli el formulari i envia’ns un missatge…

  • Li informem que les dades personals obtingudes mitjançant aquest formulari, així com la seva direcció de correu electrònic, seran incorporades en un fitxer del qual és responsable MAYA SYSTEMS DISSENY I PROGRAMACIO SL, amb la finalitat d'atendre les seves consultes i enviar-li la informació relacionada amb l'entitat que pugui ser del seu interès.
    MAYA SYSTEMS DISSENY I PROGRAMACIO SL es compromet a utilitzar les dades recollides mitjançant aquest formulari, únicament per la finalitat anteriorment nombrada.
    El interessat declara tenir coneixement del destí i ús de les dades personals recollides mitjançant la lectura de la present clàusula.
    El enviament d'aquest formulari implica l'acceptació de les clàusules exposades.
    Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició en els termes establerts per la Llei Orgànica 15/1999, pot fer-ho a la següent direcció MAYA SYSTEMS DISSENY I PROGRAMACIO SL, Rambla Sant Francesc, 21, 3B, 08720 Vilafranca del Penedès

Formulari de contacte

Per a facilitar-nos la resposta, ompli el formulari amb la major informació possible. Una vegada haguem rebut el missatge ens posarem en contacte en breu.

Horari d’oficina

Ens trobaràs en el telèfon 93 892 61 91 o en el correu electrònic de info@mayasystems.net

Dilluns a Dijous:
9:30 — 13:30 y 16:00 — 19:00
Divendres:
9:00 — 14:00

Direcció

Passeig Camp dels Rolls, 9 Despatx 14
Vilafranca del Penedès
CP 08720 – Barcelona
Espanya (Spain)

Tornar més amunt

Partners de primeres marques

Web desenvolupada i dissenyada per Pixel Binari - Disseny i Programació web

Maya Systems està ubicada al Passeig Camp dels Rolls, 9 Despatx 14, de Vilafranca del Penedès, 08720 (Barcelona). Si desitges contactar abans amb nosaltres.
Per saber com arribar consulta Google Maps.