Sistemes i xarxes

Tenim un ventall de solucions per a que la seva empresa estigui sempre al dia. No corri riscos amb les seves xarxes i sistemes informàtics, a continuació una descripció de cada servei que podem oferir-li.

 • Servidors

  Tota empresa, sigui quina sigui la seva mida, quan creix necessita més efectivitat en els seus sistemes informàtics i de gestió de dades. Els servidors són sempre l’eina bàsica per la gestió, protecció i centralització de les dades.
  Maya Systems posa a disposició des de la seva organització, servidors per a petites empreses i despatxos professionals fins a una gran gamma de servidors adaptats a un gran volum de dades i processos.

 • Infraestructures

  Infraestructures de comunicació i procés, la centralització física dels servidors, equips d’accés a Internet, Firewalls, … Tots aquests dispositius han de ser distribuïts en ubicacions centralitzades, el nostre equip d’enginyers dissenyarà la seva infraestructura i realitzarà la posada en funcionament d’una forma òptima.

 • Xarxes

  En el món empresarial del nostre temps, les xarxes són el recurs més bàsic d’una empresa, els nostres tècnics són especialistes en xarxes LAN cablejades i Wi-Fi per a poder portar a terme el manteniment, ampliació, modificació i configuració de xarxes informàtiques. Tot mitjançant un manteniment informàtic complet.

 • Oficina

  Necessita canviar d’oficina?, ha adquirit un nou local ? Maya Systems planifica la instal·lació dels seus sistemes d’informació i comunicació en el seu nou local per a que no tingui cap preocupació, que només sigui engegar els seus equips i posar-se a treballar.

 • Accessoris

  El món de la informàtica en la seva actualitat és un sense-fi d’aspectes de la nostra vida des de televisors, reproductors portàtils, càmeres de fotos, etc. A Maya Systems posem solucions a la seva disposició per a que interconnecti tot el seu món digital i li aconsellem sobre les millors tecnologies disponibles.

 • Software

  El software dóna vida a la seva imaginació, qualsevol idea que tingui es pot plasmar amb un sistema de software. En el mercat existeixen milions de solucions en software per a la seva empresa,  nosaltres li podem ajudar amb el software.

Segueix tenint dubtes? Te les podem resoldre a través del nostre formulari de contacte o truca’ns al 93 892 61 91

Tornar més amunt

Partners de primeres marques

Web desenvolupada i dissenyada per Pixel Binari - Disseny i Programació web

Maya Systems està ubicada al Passeig Camp dels Rolls, 9 Despatx 14, de Vilafranca del Penedès, 08720 (Barcelona). Si desitges contactar abans amb nosaltres.
Per saber com arribar consulta Google Maps.