Empresa

Maya Systems està formada actualment per un equip amb més de 10 anys d’experiència en el sector de la informàtica i les telecomunicacions, una bona característica d’això és el gran ventall de serveis i productes que podem oferir. Treballem sempre amb les últimes tecnologies en el camp de sistemes i xarxa, així com estem al die en les últimes tendències de disseny i programació. Les necessitats del nostre client són les que ens fan buscar sempre la solució més pràctica i innovadora.

Àlex Criado

Titulat en Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Sistemes per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (UPC-FIB). El seu treball no es limita a una sola àrea dins de l’empresa, exerceix de tècnic informàtic, administrador de sistemes i especialista en servidors.

Abans d’entrar en l’equip de Maya Systems va treballar en vàries companyies com administrador de servidors i xarxes. El 1998 va ser guardonat amb el premi CIRIT en electrònica i informàtica per la Generalitat de Catalunya.

Xavi Fernández

Titulat en Enginyeria Tècnica d’Informàtica de Gestió per la Facultat d’Informàtica de Barcelona (UPC-FIB). Desenvolupa sistemes .net i especialista en sistemes web.

Abans de fundar Maya Systems, va donar classes i formació sobre noves tecnologies i va treballar en diverses empreses com a programador de software de gestió. Dins de l’empresa porta a terme diferents tipus de projectes, com sistemes web amb gestió de continguts, intranets / extranets, aplicacions a mida i dona suport tècnic als clients.

Tornar més amunt

Partners de primeres marques

Web desenvolupada i dissenyada per Pixel Binari - Disseny i Programació web

Maya Systems està ubicada al Passeig Camp dels Rolls, 9 Despatx 14, de Vilafranca del Penedès, 08720 (Barcelona). Si desitges contactar abans amb nosaltres.
Per saber com arribar consulta Google Maps.